Kes Rogol Atlet Mabuk Di Sukma – Apa Kata Pengguna Twitter

Kes Rogol Remaja Mabuk Di Sukma - Apa Kata Pengguna Twitter, Kes Rogol Remaja, Atlet Sukma Kena Rogol, Budak Kena Rogol, Mabuk Dan Dirogol, Punca Kena Rogol

Kes Rogol Atlet Mabuk Di Sukma – Apa Kata Pengguna Twitter | KUALA LUMPUR: Kes rogol yang melibatkan seorang atlet bola baling ketika temasya Sukan Malaysia menjadi perbualan hangat di Twitter. Ia ditambah lagi dengan maklumat bahawa mangsa berada didalam keadaan mabuk.

Ada yang berpendapat bahawa walaupun mangsa dalam keadaan mabuk, ia tidak bermakna kesempatan boleh diambil:

Ada yang berpendapat bahawa mereka yang bersalah harus menerima hukuman dan tidak terlepas kerana mereka mempunyai potensi yang cerah:

Ada juga yang tertanya bagaimana minuman keras boleh dibawa ke perkampungan sukan yang terletak di Universiti Putra Malaysia, Serdang.

Masih ramai yang tertanya siapa yang patut dipersalahkan:

AstroAwani.Com

Hmmm. Sekarang ni nak salah siapa pon apa-apa hal kena siasat dari akar umbi. Perkara ini Dr Fuh rasakan melibatkan kesalahan banyak pihak. Tapi apa yang penting masa akan datang. Tak mustahil perkara begini berulang lagi jika tiada tindakan sewajarnya dilakukan.

Apa kata anda??

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments