Kejam!! Kanak-Kanak Di Dera Hingga Berlubang Kepala [4 Gambar]

Zhongbao-ttr8.jpg

Kejam!! Kanak-Kanak Di Dera Hingga Berlubang Kepala | Seorang kanak-kanak berusia 4 tahun, Zhongbao dari Henan, China memberitahu pihak berkuasa bahawa dia kerapkali dipukul oleh ibu tirinya dengan menggunakan sudip kuali.

Kejam!! Kanak-Kanak Di Dera Hingga Berlubang Kepala [4 Gambar]

Ayah Zhongbao telah bercerai dengan ibu kandungnya ketika Zhongbao berusia 2 tahun dan kemudian bertemu dengan ibu tirinya di dalam laman sesawang. Dari kecil Zhongbao tinggal bersama dengan datuknya namun ketika dia berusia 4 tahun, Zhangbao berpindah untuk tinggal denganh ayah dan ibu tirinya.

Kejam!! Kanak-Kanak Di Dera Hingga Berlubang Kepala [4 Gambar]

Selepas 40 hari tinggal bersama-sama, Zhongbao mula didera dengan teruk sehingga koma dan dia hampir kehilangan nyawanya. Selepas kejadian itu, Ayah dan Ibu tirinya tidak membenarkan sebarang rawatan ataupun siasatan dilakukan keatas Zhongbao. Namun begitu Datuknya berkeras mahukan Zhangbao menjalani pembedahan di Zhengzhou University Number One Auxiliary Hospital.

Berdasarkan keterangan daripada Ibu-bapa Zhongbao, Anak mereka tergelincir dan terjatuh menyebabkan kepalanya terhentak dengan teruk.

Kejam!! Kanak-Kanak Di Dera Hingga Berlubang Kepala [4 Gambar]

Walaubagaimanapun, selepas pemeriksaan perubatan dijalankan, para doktor mengesyaki yang seseorang telah memukul kepala Zhongbao.

Kesan daripada keretakan pada tengkoraknya, dia akan menghadapi masalah seperti berjalan dan mungkin mempunyai kesan ke atas pertumbuhan pada masa akan datang.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

8 thoughts on “Kejam!! Kanak-Kanak Di Dera Hingga Berlubang Kepala [4 Gambar]”

  1. Paly says:

    sparuh ilang.. huhuhu
    Paly recently posted…Facebook dah ada tab baru?My Profile

  2. nego says:

    sadis giler
    nego recently posted…#>>Tutorial membeli ProdukMy Profile

  3. Gila kejam!! kalau anak aku, mampos aku kerjakan. BABI pun sygkn anak.
    Carlos Santiago recently posted…BAN Artifak – Ukiran Pistol Seiras Ukiran Kayu Melayu KunoMy Profile

  4. Atiqa anuar says:

    Ya Allah kejamnya! apa dosa budak tu. macam mana lah nanti bila besar nanti ..:(

  5. syeela says:

    Allahuakbar

  6. onlajer says:

    memang sangat kejam perlakunya ini
    onlajer recently posted…Pemuda kita kalah Dengan NafsuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge