Video Keek Kontroversi Terbaru Sakinah – Ahli Syurga

keek-sakinah-ahli-syurga.png

Video Keek Kontroversi Terbaru Sakinah – Ahli SyurgaTERIMA KASIH KERANA MENASIHAT YA AHLI SYURGA, itulah tajuk keek terbaru dari Sharifah Sakinah yang sedang hangat diperkatakan ketika ini. Dr Fuh pon tak pasti sama ada si Sharifah Sakinah ni sengaja timbulkan kontroversi atau “tidak sedar” video dia telah banyak menimbulkan kontroversi. Tidak sedar? Hmmm..

Biarpun terkenal dengan sikapnya yang ‘gila-gila‘, ramai yang menganggap tindakan adik kepada pengacara terkenal, Sharifah Shahira itu agak keterlaluan.

Selepas menjadikan isu ‘seluar dalam‘ Zizan Razak dan Micheal Ang sebagai bahan lawak untuk video Keek terbarunya, Sakinah kini tampil dengan video gila berjudul, Terima Kasih Kerana Menasihat Ya Ahli Syurga, sebagai reaksi terhadap segala teguran yang ditujukan kepada dirinya.

Menerusi rakaman berdurasi 36 saat itu, Sakinah menjelaskan video itu hanya sekadar gurauan sambil beberapa kali menggelar mereka yang memberi komen terhadap videonya itu sebagai ‘ahli syurga‘. – Sinar Harian

Dr Fuh – Udah-udah la tu Sakinah oii. Dah tau orang tak senang dengan video-video keek kontroversi awak tu better stop la. Kalau nak buat suka-suka tak perlu upload di keek sebab tempat tu umum, semua orang boleh tengok. Takde faedah pon, buat tambah dosa awak dan penonton-penonton je dok memaki hamun awak tu.

Apa pula kata anda?

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

15 thoughts on “Video Keek Kontroversi Terbaru Sakinah – Ahli Syurga”

  1. Orang Gila nasihat ke tegur ke dia bukan nak dengar.. Yang terbaik jangan layan je. Dia buat apapun jangan bagi feedback tak kira positif @ negatif. Kalau kesian sangat tangkap & pi kurung kat wad sakit mental.
    lekatlekitgurl recently posted…JAWAPAN TENTANG SOALAN PUASA SUNAT SYAWAL ATAU PUASA GANTI MANA PERLU DI DAHULUKANMy Profile

  2. syed says:

    dia sebenarnya ada masalah dalaman…
    memberontak secara tdk sedar dgr cara yg psiko mental dia sendiri tanpa arah tujuan yg jelas…..
    inginkan perhatian kerana kemaraukan kasih sayang…..
    nantikan kesudahan amalan yg terkutuk akhirnya akan sampai juga ke penamat…..

  3. Lalang Rebah says:

    fuh…cantek jgk lah sakinah ni…tp lau hati cantek…full pakej tu.

  4. syeela says:

    “gurau dgn kwn2” .. public adakah kawan2 kau ke? aku pon giler jgk dgn kwn2 lg giler2 lucah dari kinah ni. tp xde record and upload. semua benda yg la ko nk tyg kat public

  5. syeela says:

    tp 1 nk cakap mekap dia yg ni cantik hehe

  6. Anuar says:

    Hmmm… Bahaya juga ada teknologi canggih ni…
    Anuar recently posted…Poligami Dan Alam Perkahwinan berdasarkan pandanganku…My Profile

  7. Yana Sakura says:

    hurmm…camni ler cari publisiti..huhu …ubah2 ler perangai cik kak oii..
    Yana Sakura recently posted…Wordless Wednesday – Uniknya Diri Anda!My Profile

  8. azim says:

    Mula2 ko ingat ibubapa ko …ada kah dia bangga dengan sikap ko ni..sia2 je dia orang hantar ko gi sekolh …baik buruk pon x tahu nak beza…

  9. azim says:

    Mula2 cakap pasal seluar dalam,lepastu tengok seluar dalam…kemudian tunjuk seluar dalam.. nanti pikir2lah sendiri…

  10. najmi says:

    KORG TAW X ,,, KNPE DIE WAT VIDEO CMNI.. DIE NAK GLAMOUR JEE TUHH…. AWK TU BKN CNTIK SGT PON…..NAK GLOMUR ,,PASTIKAN MUKA CANTIK TAW….AHAHAHAHAHAH

  11. psatria says:

    cbe klu xbek taw hal org…biar jew la dy nk wat pew pun….klu dh sakit mata sakit hati ddk jew diam2 at cna…pew la…xperlu kot nk sakit hati dy nk wat pew dy punye ske la…hurmmm…

  12. ramizal says:

    dah tak laku camtu la… cari cara mudah. bukak semua yg ada, sampai nampak @#$% tu..
    pastu masuk utube! nak ajar arah keagamaan memang xmasuk da minah ni…
    dah sifat semulajadi manusia nk capet glamor..
    aku pun haram xkenal minah ni.. kahkahhh! ntah sape2!

  13. amir zahari says:

    mula2 tgk citer bunga merah punya suka dgn minah ni, bila kluar citer sepender dia kaler merah terus menyampah.. artis xde kualiti..
    amir zahari recently posted…Saman RM600,000.00 Kerana SpermaMy Profile

  14. vcore says:

    puublisiti murahan……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge