Harga Ayam Naik Mendadak – Pengguna Runsing

Harga Ayam Naik Mendadak - Pengguna Runsing. Orang ramai tidak berpuas hati dengan kenaikan harga ayam yang disifatkan mendadak. Ia lebih-lebih lagi harga..

Harga Ayam Naik Mendadak – Pengguna Runsing | Fuh!! Baru hari pertama puasa Ramadhan peniaga dah pandai ambil kesempatan? Kalau benarlah apa yang diberitakan ni, memang kejam sungguh peniaga / pemborong / peruncit / pengusaha ayam daging ni. Kalau ye pon nak naik tak perlu la naik mendadak daripada harga asal yang tak sampai RM7.00 sekilo. Ikuti berita penuh yang dipetik dari AstroAwani.Com | Berita Segenap Dimensi

Harga Ayam Naik Mendadak

Harga Ayam Naik Mendadak

KUALA LUMPUR: Orang ramai tidak berpuas hati dengan kenaikan harga ayam yang disifatkan mendadak. Ia lebih-lebih lagi harga ayam yang permintaannya meningkat menjelang musim perayaan.

Tinjauan Astro Awani dibeberapa pasar mendapati terdapat peniaga yang menjual ayam sehingga RM9 sekilogram.

Ia berbeza dengan tinjauan kami Mei lalu, ayam bulat boleh didapati pada harga RM6.80 sekilogram.

Klik video dibawah untuk laporan penuh.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments