Kekejaman Syiah – Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs (Gambar)

kekejaman-syiah-3.jpg

Gambar Kekejaman Syiah Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs

26-06-2013 | Rabu | Talkalakh | Wilayah Homs

Laporan terkini dari Talkalakh menyebut bahawa – seperti yang diramalkan – selepas memusnahkan bandar itu sepenuhnya, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat(Syiah) telah membunuh secara beramai-ramai sejumlah besar penduduk awam di bandar itu, termasuk wanita dan kanak-kanak. Di mana kebanyakan mangsa telah dibakar hidup-hidup.

Penyembelihan penduduk awam masih berterusan oleh tentera regim bashar (syiah) dengan bantuan ratusan tentera dari Iran (syiah) dan militan Hizbullat (syiah). Sebagaimana tragedi yang telah dilalui Al-Qusair dan beberapa bandar lain di wilayah Homs, Talkalakh kini sedang mengalami tragedi penyembelihan dan pembunuhan secara beramai-ramai yang dahsyat.

Gambar Kekejaman Syiah

Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di Homs Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di Homs Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di Homs

Ini adalah hasil tangan regim Basyar bersama sekutu-sekutunya.
Di mana pergi sifat kemanusiaan??
Saudara-saudara kita di homs berada dalam keadaan bahaya

Ya Allah. Hancurkanlah mereka yang berbuat zalim ke atas saudara-saudara kami di Syria.

Hasbunallah Wa Ni’mal Wakeel

Sumber: Facebook Syria Care: Pertubuhan Penyayang Islam Membantu Syria , Green Project

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

14 thoughts on “Kekejaman Syiah – Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs (Gambar)”

  1. kucinghitam says:

    kesian tgk budak2 tu x berdosa kenapa xsembelih ja diri sendiri tu
    kucinghitam recently posted…CRYSTAL LEE MENANG PELAKON WANITA TERBAIK DI SHANGHAIMy Profile

      1. kucinghitam says:

        memang la tu xyah ckp la bdk2 pun dah tau
        kucinghitam recently posted…HUKUMAN SEBAT BAGI PASANGAN GAYMy Profile

      2. kucinghitam says:

        xkan nak pangil baik plak kot sah2 jahat
        kucinghitam recently posted…HUKUMAN SEBAT BAGI PASANGAN GAYMy Profile

  2. SyamKiri says:

    Ya Allah, kesiannya bdk2 yg tak bersalah jadi mangsa.
    SyamKiri recently posted…COOL KOT – Facebook Like Tidak Akan Membantu Mereka (4 Gambar)My Profile

    1. kucinghitam says:

      hmm syiah nie hati hitam
      kucinghitam recently posted…CRYSTAL LEE MENANG PELAKON WANITA TERBAIK DI SHANGHAIMy Profile

  3. kucinghitam says:

    kalo jepun pancung jer syiah nie
    kucinghitam recently posted…HUKUMAN SEBAT BAGI PASANGAN GAYMy Profile

    1. jepun n negara kafir akan bertindak jika ada kepentingan pd mereka.
      Carlos Santiago recently posted…BAN Mahligai – CEO Tommy Hilfiger Dan Mahligainya $75 Juta Untuk DijualMy Profile

      1. kucinghitam says:

        sy ckp kalo zaman jeppun xsuruh jepun pi serang
        kucinghitam recently posted…HUKUMAN SEBAT BAGI PASANGAN GAYMy Profile

        1. Daxx says:

          first comment takde pun tulis “zaman”. Sebab tu la Carlos Santiago balas macam tu.
          Daxx recently posted…Pelik! Patung Purba Mesir Bergerak Sendiri + VideoMy Profile

  4. Daxx says:

    Darah Sunni adalah halal bagi Syiah. SESAT!
    Daxx recently posted…Budak Mati Tercekik Akibat Makan Buah PlumMy Profile

  5. surya says:

    klw macam begini mendingan aku ikut perang

  6. Erma says:

    Subhanaloh,ngk pny hati & perasa’an pa tu orng,mcm ayam aja main sembelih,pa ngk kasihan ma ank2 yng kcik2 tu dngar jeritan,tanggis merintih kesakitan…nauzubilah,smga ALLAH SWT sgala mmbri hukuman/azab bg mrka smua,sy smp merinding blu rma tnggokny

  7. Gabriel says:

    Islam adalah agama yang besar namun sayang mudah di pecah belah sehingga melemahkan kekuatanya,coba aja gak pada egois…pasti kita bisa jadi agama paling di takuti..dan coba aja kita hentikan perang sodara ini .justru yang harus di perangi itu agama lain (yahudi,dll)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge