Kekejaman Syiah – Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs (Gambar)

Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di Homs

Gambar Kekejaman Syiah Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs

26-06-2013 | Rabu | Talkalakh | Wilayah Homs

Laporan terkini dari Talkalakh menyebut bahawa – seperti yang diramalkan – selepas memusnahkan bandar itu sepenuhnya, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat(Syiah) telah membunuh secara beramai-ramai sejumlah besar penduduk awam di bandar itu, termasuk wanita dan kanak-kanak. Di mana kebanyakan mangsa telah dibakar hidup-hidup.

Penyembelihan penduduk awam masih berterusan oleh tentera regim bashar (syiah) dengan bantuan ratusan tentera dari Iran (syiah) dan militan Hizbullat (syiah). Sebagaimana tragedi yang telah dilalui Al-Qusair dan beberapa bandar lain di wilayah Homs, Talkalakh kini sedang mengalami tragedi penyembelihan dan pembunuhan secara beramai-ramai yang dahsyat.

Gambar Kekejaman Syiah

Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di Homs Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di Homs Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di Homs

Ini adalah hasil tangan regim Basyar bersama sekutu-sekutunya.
Di mana pergi sifat kemanusiaan??
Saudara-saudara kita di homs berada dalam keadaan bahaya

Ya Allah. Hancurkanlah mereka yang berbuat zalim ke atas saudara-saudara kami di Syria.

Hasbunallah Wa Ni’mal Wakeel

Sumber: Facebook Syria Care: Pertubuhan Penyayang Islam Membantu Syria , Green Project

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments