Gadis Ini Hilang 22KG Dalam Masa 45 Hari Tanpa Susah Payah

JusJuwita.jpg

Gadis Ini Hilang 24KG Dalam Masa 45 Hari Tanpa Susah Payah | Kisah ini pasti menginspirasikan anda semua terutamanya yang mempunyai masalah berat badan berlebihan, gemok gedempol, buncit, boroi  dan kulit gelap.

Memiliki berat badan yang ideal merupakan impian setiap wanita. Perkongsian ini tentang gadis ayu Qis yang mempunyai berat badan berlebihan sejak kecil lagi.

Dihina, dikutuk, diperli adalah makanan Qis sejak kecil lagi. Namun Qis sudah lali dengan itu semua. Qis sudah kalis dengan semua kutukan. Anda juga yang mempunyai masalah berat badan pasti mengalami situasi yang sama bukan?. Namun apabila usia meningkat remaja, berat Qis semakin bertambah sehingga mencecah 89KG. Qis mula gusar.

Qis nekad untuk turunkan berat badannya. Qis banyak membuat kajian cara-cara menurunkan berat badan di Google. Rata-rata tips yang diberikan adalah dengan berhenti memakan nasi dan melakukan senaman setiap hari. Walaupun agak berat bagi Qis untuk meninggalkan nasi sebagai makanan harian dan untuk bersenam setiap hari kerana kekangan kerja, Qis gagahkan juga.

3 hari berlalu mengikut tips-tips popular di laman carian Google nampaknya memberikan kesan negatif kepada Qis. Qis menjadi kurang bermaya di tempat kerja dan kepenatan. Hal  ini menyebabkan Qis tidak dapat fokus kepada kerja dan yang paling merisaukan, Qis ditegur oleh pengurus syariaktnya. Qis putus asa.

Beberapa minggu kemudian Qis berkenalan dengan seorang lelaki, Zuan. Perkenalan dengan Zuan merupakan 1 turning point yang sangat besar dalam hidup Qis. Tanpa diduga Zuan adalah merupakan pengasas produk turunkan berat badan. Zuan bersama rakan kongsinya yang lain baru sahaja mengeluarkan produk kesihatan bagi menurunkan berat badan dan Zuan sendiri akui dia mencuba sendiri produk itu sebelum dikeluarkan.

Qis berstuju untuk mencuba produk Zuan iaitu Jus Juwita. Keberanian itu datang kerana Jus Juwita ini telah memberi kesan positif kepada ownernya sendiri dan yang paling penting ianya telah mendapat kelulusan daripada KKM. Sudah tentu ianya produk yang selamat tanpa kesan sampingan.

Berikut kronologi Qis sebelum beratnya turun sehingga ke 67.1KG.

Hari pertama – Semalam dah timbang siap-siap sebagai motivasi. Mak aih berat 89.3KG :'( . Hari pertama consume pagi sebelum sarapan cuma 10ml sahaja. Zuan sendiri sudah pesan awal-awal consume Jus ni memang akan ada rasa sakit perut dan lawas. Ya, ternyata perut saya jadi sangat lawas bermula jam 11 pagi hingga ke petang 3 kali saya buang air besar. Leganya rasa hanya Allah yang tahu. hehe. Malam sejam sebelum tidur saya consume lagi 10ml. Alhamdulillah mudahnya nak tidur dan tidur sangat lena. Bangun pagi tu rasa segar sangat tak macam hari-hari lain.

Hari kedua – Bangun pagi tu rasa segar sangat tak macam hari-hari lain. Biasa jarang buang air besar pagi-pagi, tapi pagi tu rasa nak buang. Lepas buang rasa ringan je badah :D. Macam biasa sebelum breakfast consume 10ml. Masuk office macam biasa hari ni masih rasa nak buang air. 2 kali buang air besar hingga ke petang. Malam sebelum tidur consume lagi 10ml. Makin rasa perubahan. Badan jadi segar je.

Hari ke 7 – Consume macam biasa. Tengah hari tu waktu rehat keluar pergi tesco. Nak timbang berat badan. Memang terasa makin ringan je badan ni. Hari ke7 dah rasa perubahan yang sangat ketara. Masa yang dinanti-nanti telah tiba. masuk duit 50sen then timbang berat. Terkejut beruk saya dibuatnya. Berat turun 5.2KG. Alhamdulillah berat sekarang 84.1KG.

Hari ke 18 – Alamak Jus Juwita dh habis. Terus bagitau dekat Zuan, kali ni nak beli sebab haritu dia dah bagi free. Hehe. Tapi Zuan dengan murah hati kata tak perlu beli dia kata dia sponsor sampai saya betul-betul puas hari. Wuwuwu bestnyee xD. Sebelum ambil Jus Juwita dekat Zuan saya decide nak timbang dulu. So macam biasa pergi tesco timbang berat. Alhamdulillah syukurnya berat dah bawah 80KG. 79.9KG dah (padahal lagi 100 gram je nak 80KG) hehe. Tapi ok la kan. Teruja sangat dengan perubahan diri saya. Waktu Zuan hantar  Jus Juwita tu, bukan main terkejut dia. Nampak riak wajah dia. Haha.

Hari ke 30 –  Harini genap sebulan saya consume Jus Juwita. Tanpa ikat perut, tanpa hard workout, tanpa ubat pelangsing!! Cuma makan ikut time, banyak minum air masak dan kadang-kadang ada la buat senaman ringan. Nak tau tak, yang bestnya Jus Juwita ni kalau consume korang akan jadi tak cepat lapar dan makan sikit pon korang dah rasa kenyang. Tu yang paling ketara Qis perasan dengan Jus Juwita ni. Hari ke 30 ni mesti la kena timbang berat kan. Macam biasa timbang dekat tesco je, nak tau berapa berat Qis time ni? Fuh!! 72.4KG!!! Time ni memang rasa nak nagis dah. Emosi pulak rasa. Tapi memang ramai dah orang tegur especially budak-budak office. Dang yang paling “menyedihkan” banyak dah baju-baju Qis yang dah tak boleh guna. Hehe.

Hari ke 45 – Pejam celik pejam celik dah 45 hari dah Qis consume Jus Juwita ni. Memang niat nak pergi timbang berat dekat tesco, so pergilah ke tesco. Alhamdulillah berat sekarang dah 67.1KG. Memang tak expect sagat-sangat dapat turun hampir 22KG cuma dalam masa 45 hari. Ye, tak sampai 2 bulan.

First of all mestilah Qis nak ucap terima kasih dekat Zuan yang memperkenalkan Qis dengan Jus Juwita yang osem ni sampai dapat berat badan idaman. Sukenyee <3 Tq so much zuan.

So kepada korang yang berminat nak cuba Jus Juwita boleh baca sedikit details bawah ni terlebih dahulu

Jus Juwita (Lulus KKM, Lulus Lab Test, Dijamin Selamat)

Jus kurus, mencerahkan kulit dan awet muda pertama dengan kelulusan KKM serta dijamin selamat setelah dibuat ujian makmal (Rujuk lampiran dibawah)

Maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp HQ Janna Beauty di talian 0132127421
atau klik link ini —>  www.wasap.my/60132127421

Pesanan PENTING!! –> Kepada pembaca blog ini anda layak membeli dengan harga SUPER PROMOSI cuma dengan menghantar whatsapp kod “Juwita39” ke nombor 0132127421 / www.wasap.my/60132127421

  • SEMUA PEMBELI AKAN DI”GUIDE” SEHINGGA BERJAYA MENDAPATKAN BERAT IDEAL
  • JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA TIDAK BERKESAN
  • SEMUA PEMBELI LAYAK MENDAPAT PELUANG UNTUK CABUTAN BERTUAH

Diantara Testimoni Jus Juwita – Whatsapp untuk lihat testimoni lain

P/S – Alhamdulillah sekarang Qis dah bertunang dengan Zuan <3

 

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge