Dompet Aaron Aziz Kena Curi Di Stadium Bukit Jalil

Dompet Aaron Aziz Kena Curi, Pencuri Dompet Aaron Aziz

Dompet Aaron Aziz Kena Curi Di Stadium Bukit Jalil | Pelakon dan pengacara hebat, Aaron Aziz telah mengesahkan bahawa dompetnya telah dicuri sewaktu sedang mengikuti acara Lari Amal Aaron ERA sempena mempromosikan Filem Lari bertempat di Stadium Bukit Jalil pagi tadi.

Berita ini telah disahkan sendiri oleh pelakon kacak tersebut menerusi laman Twitter @Aaron535Aziz beberapa minit lalu dengan status berbunyi :

Dompet Aaron Aziz Kena Curi, Pencuri Dompet Aaron Aziz

Meskipun begitu, Aaron tetap melahirkan rasa lega kerana di dalam dompet tersebut tidak mengandungi sebarang wang tunai mahupun kad kredit.

Dompet Aaron Aziz Kena Curi, Pencuri Dompet Aaron Aziz

Beberapa minit sebelum mengikuti larian amal dan insiden kecurian ini berlaku, Aaron telah sempat memuat naik sebuah video menerusi laman Keek-nya, di mana pada ketika itu Aaron telah melahirkan rasa tidak percaya yang dia akan mengikuti larian amal tersebut.

Semoga kejadian seperti ini tidak berulang lagi – Wowberita

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments