Dengan Lafaz Bismillah

welcome

Assalamualaikum kepada pembaca blog fuh.my yang dihormati. Pertamanya terima kasih diucapkan kerana masih setia bersama fuh.my walaupun dah  hampir seminggu blog fuh.my tidak dapat berfungsi atas sebab tertentu. Rasanya ramai yang tau kenapa.

Atas nasihat dan pandangan blogger-blogger otai di luar sana, Dr Fuh ambil keputusan untuk bertukar daripada blogspot ke self-hosted wordpress. Memang kekok sangat sebab tak pernah guna pon WP sebelum ni. Mujur ada taiko WP bagi tunjuk ajar.

By the way, post-post lama fuh.my dah tak dapat diselamatkan lagi dah, jadi mulai hari ini seperti biasa Dr Fuh akan update info-info terkini yang mungkin anda tidak pernah baca sebelum ini dan juga berita-berita tergempar.

Diharapkan sokongan anda semua kepada blog fuh.my tidak luntur mahupun berbelah bahagi..hahaha

Dr Fuh – ayat jangan nak skema sangat la

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments