Dengan Lafaz Bismillah

fuh.my+welcome.png

Assalamualaikum kepada pembaca blog fuh.my yang dihormati. Pertamanya terima kasih diucapkan kerana masih setia bersama fuh.my walaupun dah  hampir seminggu blog fuh.my tidak dapat berfungsi atas sebab tertentu. Rasanya ramai yang tau kenapa.

Atas nasihat dan pandangan blogger-blogger otai di luar sana, Dr Fuh ambil keputusan untuk bertukar daripada blogspot ke self-hosted wordpress. Memang kekok sangat sebab tak pernah guna pon WP sebelum ni. Mujur ada taiko WP bagi tunjuk ajar.

By the way, post-post lama fuh.my dah tak dapat diselamatkan lagi dah, jadi mulai hari ini seperti biasa Dr Fuh akan update info-info terkini yang mungkin anda tidak pernah baca sebelum ini dan juga berita-berita tergempar.

Diharapkan sokongan anda semua kepada blog fuh.my tidak luntur mahupun berbelah bahagi..hahaha

Dr Fuh – ayat jangan nak skema sangat la

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

39 thoughts on “Dengan Lafaz Bismillah”

  1. Yana Sakura says:

    Waalaikumussalam..Alhamdulillah..Fuh.My kembali semula.. apa yg berlaku mst ada hikmahnya kan.. tp terkilan cket sbb xdpt nk bca semula semua entry2 yg lepas..but not your fault.. 🙂 papepon YS ttp akan setia bersama Fuh.My dari dulu,kini dan selamanya 🙂 Wee ^_^
    Yana Sakura recently posted…Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel FikreeMy Profile

  2. norainyusoff says:

    tahniah Dr. Fuh.. All the best ngan page baru nih.. chaiyok2!! 🙂
    norainyusoff recently posted…140 cucuk Sate Kajang Hj. Samuri yang sedap..My Profile

    1. Datin Tyka says:

      sekarang fuh kita makin maju kan
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  3. sayidah says:

    ohhh patutlah..sebelum ni..bukak jugak.tapi xdpt nak bukak..welcome back! 🙂
    sayidah recently posted…IT’S ALL ABOUT .. ROKOK !My Profile

  4. fendy says:

    nice…lama xjengk….rindu fuh.my
    fendy recently posted…Buat Duit Dengan Assign JobsMy Profile

  5. welcome back bro… ^_^

    1. Datin Tyka says:

      fuh akan welcome pnye
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  6. bee says:

    welkam back… teruskan semangat ye…
    bee recently posted…Lukisan Bibir Yang ComelMy Profile

    1. Datin Tyka says:

      makin semangat fuh skrg ni
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  7. fyna says:

    alhamdulillah…. akhirnya. ini yang dinantikan. fuh.my kembali dengan semangat yang baru. chaiyookkkk fuh!!!
    fyna recently posted…Buat Duit Dengan Mudah Bersama Assign JobsMy Profile

    1. Datin Tyka says:

      alhamdulillah makin rakan blogger naik satu level ke satu level
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  8. Daxx says:

    Sudah ke agak, mesti upgrade punya! hehe 🙂
    Daxx recently posted…Tips Berkesan Ubati Panau & KurapMy Profile

    1. Datin Tyka says:

      nak jadi blog yang hebat, memang kena upgrade
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    2. Datin Tyka says:

      WP memang akan ok pnye…
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  9. Yan Ty says:

    Chaiyok! All the best! Keep calm and do the very best!

    1. Datin Tyka says:

      yeahhh .. we all must do the best
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  10. bro lepas ni mesti fuh punya blog ni jammed…. kbai

    1. Datin Tyka says:

      takut kena AES je nanti.. hahahaha
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  11. ok ni komen wa yg ke 70 bai bai hahahahha ^_^

    1. Datin Tyka says:

      main gitu plak ek.. kira komen
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  12. saudi dedicated server hosting says:

    I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i’m glad to express that I have a very excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most indisputably will make certain to don?t disregard this website and give it a look on a constant basis.

    1. Datin Tyka says:

      spam ni ya
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  13. Dr Fuh says:

    ni mawar berduri ke?kalau betul sila PM fb fuh dot my segera

    1. Datin Tyka says:

      ada juga blogger yang tak dapat contact dengan ivy ni
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  14. Ummar Farouk says:

    Teruskan berblogging utk masa depan admin fuh…
    Ummar Farouk recently posted…Kenapa Umat Islam Wajib Menentang Basyar Assad Habis-habisan?My Profile

    1. Datin Tyka says:

      mari sama sama kita teruskan perjuangan untuk komen
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. Datin Tyka says:

      layan kan kalao serang komen ni
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  15. satu jer fuh.. kat sini nak komen kena tuggu 30 saat :p

    1. Datin Tyka says:

      kenapa kena tunggu 30 saat?
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  16. jenuh nak mengkomen ke next page… 😛

    1. Datin Tyka says:

      tak apa.. kena usaha baru dapat
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  17. Jom komen ramai2 kat sini

    1. Datin Tyka says:

      ohh komen di sini ye.. kantoi sudah. hahaha
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  18. Datin Tyka says:

    welcome to the WP.. best kan guna WP ni
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  19. Datin Tyka says:

    ivy orang yang misteri juga.. he he
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  20. amir zahari says:

    Terjah entry terawal dan ucapan paling suci dari Dr.Fuh..jgn marah.. hehehehe
    amir zahari recently posted…Silence Day Of Wednesday #33 – Tanjung Biru, Port DicksonMy Profile

  21. kucinghitam says:

    mulakan segala dengan bismillah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge