Dato Shah Rukh Khan Cedera Parah Dalam Kemalangan

Dato Shah Rukh Khan Cedera Parah Dalam Kemalangan

Dato Shah Rukh Khan Cedera Parah Dalam Kemalangan | Shah Rukh Khan yang dikatakan hanya mengalami sedikit kecederaan ketika terbabit dalam suatu kejadian di lokasi penggambaran filem, Happy New Year baru-baru ini sebenarnya parah.

Menurut saksi di tempat kejadian yang berlaku di Mumbai itu, Shah Rukh sedang berada di lokasi penggambaran filem terbaharu arahan Farah Khan, Happy New Year yang turut dilakonkan oleh Abhishek Bachchan, Sonu Sood dan Deepika Padukone.

“Entah di mana silapnya apabila secara tiba-tiba papan pintu yang berat tiba-tiba menghempap tubuhnya. Bahagian kanan kepalanya berdarah. Lutut kaki Shah Rukh turut cedera.

“Paling teruk, bahagian bahu Shah Rukh sudah melalui beberapa pembedahan. Ternyata, Shah Rukh sangat berasa sakit,” ujar

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments