Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu

Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu

Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu | Joe Luxton dan adiknya mempunyai idea lucu iaitu mewujudkan kembali gambar keluarga mereka pada zaman dahulu dan mengubahnya menjadi kalendar untuk hadiah christmas ibu mereka.

Joe, adalah seorang pereka di studio reka bentuk dan telah mewujudkan tumblr bertajuk ‘Kemudian / Sekarang “untuk mendokumentasikan hasilnya. Apa yang membuatkan gambar-gambar ia kelihatan lucu adalah jelas gambar mereka masa kecil tidak sepadan dengan badan mereka membesar. Selain mereka juga memastikan pemadanan secara terperinci dari latar belakang sehingga pakaian mereka.

Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu3 Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu5 Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu6 Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu7 Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu8 Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu9 Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu10 Ayah dan Anak Memotretkan Kembali Foto Zaman Dahulu11

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments