Anak Paul Walker Menerima RM81Juta

Anak Paul Walker Menerima RM81Juta. Paul Walker mewasiatkan harta kekayaannya bernilai RM81.31 juta kepada anak perempuannya, Meadow yang berusia 15 tahun.

Anak Paul Walker Menerima RM81Juta | Paul Walker, masih teringat apabila kita menonton cerita Fast And Furious, beberapa bulan lepas dia mati akibat nahas jalan raya. Tetapi yang menjadi tanda tanya berapa banyakkah harta paul walker ? Admin dengar cerita yang Anak Paul Walker Menerima RM81Juta , wasiat daripada Paul Walker sendiri. Apa apa pun jom baca berita :

Anak Paul Walker Menerima RM81Juta

Bintang filem The Fast and Furious, Paul Walker dilaporkan mewasiatkan harta kekayaannya bernilai RM81.31 juta ($15 juta pound) kepada anak perempuannya, Meadow yang berusia 15 tahun.

Walker, 40, yang meninggal dunia dalam kemalangan jalan raya di Santa Clarica, California, Amerika Syarikat pada November tahun lalu dan menamakan bapanya, Paul Sr. sebagai pelaksana wasiat tersebut.

Paul Sr. dilaporkan telah memfailkan petisyen kepada mahkamah untuk menamakan ibu Walker iaitu Cheryl sebagai penjaga dan melindungi harta yang ditinggalkan kepada Meadow.

Buat masa ini, Meadow tinggal bersama ibunya, Rebecca Soteros.

Bagaimanapun, masih belum dapat dipastikan sama ada Soteros bersetuju untuk membenarkan anaknya berada di bawah jagaan Cheryl

Sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments